Biszkopt genueński z masłem

Biszkopt genueński z masłem

4.9 71 rating
Příprava 15min.
Celkový 4hod.
16 porcji

Suroviny

  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
  • 8 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 230 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 57.5 mg
Protein 4.5 g
Kalorie 663.5 kJ / 158.6 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...