Biszkopt genueński z masłem
TM6 TM5

Biszkopt genueński z masłem

4.9 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g masła, pokrojonego na kawałki
  • 8 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 230 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Nutriční hodnoty
na 1 porcję
Kalorie
663.5 kJ / 158.6 kcal
Protein
4.5 g
Sacharidy
24 g
Tuk
5 g
Nasycený tuk
2.4 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
57.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty