
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g masła pokrojonego na kawałki
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 230 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 158.6 kcal / 663.5 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Sodík
- 57.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem Oreo® do tortów
14hod.
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72hod.
Krem pistacjowy do tortów
6hod. 15min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1hod. 10min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7hod.
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45min
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Biszkopt cytrynowy
4hod.
Biszkopt kakaowy z olejem
4hod.
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72hod.
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72hod.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min