Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 8 jajek
- 200 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 230 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 663.5 kJ / 158.6 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 57.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
45 Min
Biszkopt kakaowy z olejem
4h
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4h
Biszkopt cytrynowy
4h
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Krem Oreo® do tortów
14hod.