Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
番茄肉醬
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 30 克 紅蘿蔔
- 5 克 蒜頭
- 15 克 橄欖油
- 200 克 豬絞肉
- 200 克 罐裝番茄碎
- 30 克 白酒 ,或清酒
- 1 大匙 番茄糊
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料
- ¼ 茶匙 糖
茄子蔬菜捲
- 400 克 圓茄
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 橄欖油
- ½ 紅甜椒 ,切成約4公分寬
- ½ 黃甜椒 ,切成約4公分寬
- 150 克 金針菇
- 綠蘆筍 ,細,切段,約7 公分長
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 5033.6 kJ / 1203.1 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Sacharidy
- 62.4 g
- Tuk
- 86.3 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 21.4 g
- Sodík
- 2523.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Žádné hodnocení
炒花椰菜起司熱壓三明治
Žádné hodnocení
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Žádné hodnocení
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Žádné hodnocení
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Žádné hodnocení
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Žádné hodnocení
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Žádné hodnocení
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Žádné hodnocení
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Žádné hodnocení
鮮蝦菠菜咖哩
Žádné hodnocení
俄羅斯酸黃瓜湯
Žádné hodnocení
燉牛肩佐義大利餃
Žádné hodnocení