Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 220 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 2 łyżeczki żelatyny w proszku
- 2 łyżeczki skórki otartej z limonki, ekologicznej, bez białych błonek (albedo)
- 70 - 80 g soku z limonek, świeżo wyciśniętego (z 2 szt.)
- 10 - 15 liści mięty, świeżych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 560.5 kJ / 134 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Żelka mango do tortów
3h 25 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4h
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Krem malinowy
30 min