Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 721.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pad kra pow
45 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
All-in-one chicken Congee
35 min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min