Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 721.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantonese Steamed Fish
40 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Spiced meatball soup (Bakso)
Žádné hodnocení
One Pot Chicken Rice
50 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min