Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blanched vegetables and vermicelli
- 1500 g water
- 85 g vermicelli noodles
- 100 g bean sprouts
- 100 g cabbage, cut in thin slices
- 110 g Indonesian yellow spice paste
- 600 g chicken thighs, bone in
- 5 makrut lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground white pepper
- ¼ tsp Chicken stock paste
Turmeric Chicken Soup
- 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 1 stalk celery, chopped, to garnish
- fried shallots, to garnish
- 2 lime, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 721.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Indonesian yellow spice paste
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Douhua (soybean curd)
10h 25 min
Simple pizza
1h 30min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Indonesian white spice paste
35min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min