Kompatibilní verze
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g chicken thigh fillets
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 eggs
- 1560 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 50 g fresh ginger
- 10 g garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 300 g long grain white rice
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pandan leaves (see Tips)
- 50 g onion
- 70 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 70 g tomato, cut into wedges
- 120 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2444.4 kJ / 584.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1008.2 mg
Alternativní recepty
Tom Yam Mee Hoon
30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Chicken Porridge
1h 10min
All-in-one chicken Congee
35 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Pad kra pow
45 Min