Kompatibilní verze
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Cocktailparadeiser, im Ganzen
- 5 g Salz und 2-3 Prisen zum Würzen
- 200 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 15 g Tomatenmark
- 1 - 2 Msp. Cayennepfeffer
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Scheiben
- 200 g Ochsenherzparadeiser, in Scheiben
-
2
frische Pfirsiche, in Spalten
nebo 300 g Pfirsiche, aus der Dose, abgetropft - 2 - 3 Zweiglein Basilikumblätter, frisch, abgezupft
- 1 - 2 Zweiglein Majoran, frisch, abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2880 kJ / 688 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 53 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1813 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5min
Kokosbusserl
25 Std.
Himbeertörtchen
2 godz. 30 min
Marzipan Glücksschweinchen
2 godz. 30 min
Kaffeeherzerl
55 min
Schoko-Nuss-Kugerl
30 Min
Husarenkrapferl
1 Std.
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 Min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10min
Milchreiscreme mit Heidelbeeren
30 Min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 Min