Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 800 g Wasser, mehr zum kalt Abschrecken
- 3 - 5 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Dille, Kresse, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
-
150
g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
nebo 150 g Räucherlachs, entgrätet, in Stücken - 200 g Sauerrahm (siehe Variation)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 495 mg
Alternativní recepty
Marilleneis
15 Min
Geräucherter Forellenaufstrich
5min
Gemüseaufstrich
1h
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 godz. 10 min
Picknick mit Kürbiskern- und Schinkenaufstrich, Brombeer-Birnen-Marmelade, Kartotten-Walnuss-Brot und Topfen-Marillen-Strudel
2h 25min
Frühlingsaufstrich
20 min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4h
Überbackene Käsebrote
30 min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min