Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 800 g Wasser, mehr zum kalt Abschrecken
- 3 - 5 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Dille, Kresse, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
-
150
g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
nebo 150 g Räucherlachs, entgrätet, in Stücken - 200 g Sauerrahm (siehe Variation)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 495 mg
Alternativní recepty
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Rumkugeln von Dr. Oetker
30 min
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5 min
Erfrischender Morgendrink
10min
Kokosbusserl
25 Std.
Lachs nach arabischer Art mit heurigen Erdäpfeln
45 Min
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
72h 30 min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 min
GnGnT
20 min
Geräucherter Forellenaufstrich
5 min
Bohnen-Avocado-Salat
15 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50 min