Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 800 g Wasser, mehr zum kalt Abschrecken
- 3 - 5 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Dille, Kresse, Schnittlauch), Blättchen abgezupft
-
150
g Räucherforellenfilets, entgrätet, in Stücken
nebo 150 g Räucherlachs, entgrätet, in Stücken - 200 g Sauerrahm (siehe Variation)
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 495 mg
Alternativní recepty
Fastensuppe
45 Min
Lachs auf Lauch-Frischkäsebett mit heurigen Erdäpfeln
1h
Hot Aperol
5 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25 Min
Gemüsetatar rot-grün
15 Min
Rosemary Pink
10 Min
Sommerhummus
35 min
Thunfischaufstrich mit Avocado
10 Min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 Min
Bohnen-Avocado-Salat
15 Min
Dorsch-Curry
35 min
Einfache Cremeschnitte
3 godz. 45 min