
Kompatibilní verze
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Fisolen, frisch
Hendlhaxerl
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
- 3 - 4 Zweiglein Thymian, frisch nach Geschmack
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
-
200
g Weinbrand
nebo 200 g Sherry - 50 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 4 Hendlhaxerl, mit Haut und Knochen (je ca. 400 g)
- 1 - 2 TL Salz nach Geschmack
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
4
Prisen Paprikapulver, edelsüß
nebo 4 Prisen Paprikapulver, rosenscharf
Cranberrysauce
- 450 g Wasser
- 200 g Cranberrys, getrocknet
- 80 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Orangenschale gerieben (volitelně)
- 75 g Orangensaft, frisch gepresst
Fisolensalat und Fertigstellung
- 250 g Schalotten geviertelt
- 250 g rote Zwiebeln geviertelt
- 30 g Olivenöl
- 70 g Butter in Stücken
- 80 g Wasser
- 30 g Dessertsauce Karamell (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 998 kcal / 4178.3 kJ
- Protein
- 37.5 g
- Tuk
- 57 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Sodík
- 2442.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Topfentorte mit Granatapfelspiegel (glutenfrei)
6 Std. 30 Min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 Std. 30 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Rotes Curry mit Ente
1 Std. 10 Min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 Std.
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min