Zařízení & příslušenství
牛肉糜海带汤
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
牛肉肉糜200 克
-
姜 切丝5 克
-
水1200 克
-
盐5 克
-
生抽10 克
-
料酒20 克
-
海带芽 切段200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1562.7 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
799.1 kJ /
191 kcal
Tuk
14.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
5.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína