Zařízení & příslušenství
Glutenfrit briochebrød
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
12 skiver
Suroviny
Gæring
-
mælk180 g
-
sukker10 g
-
gær25 g
-
boghvedemel20 g
Dej
-
smør til smøring
-
æg3
-
glutenfrit mel380 g
-
sukker60 g
-
salt1 tsk
-
psyllium husk2 spsk
-
glutenfrit mel
Bagning
-
æg sammenpisket1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 skive
Protein
4 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomsterbrød
1hod. 5min.
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit kartoffelbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení
Nem brioche
Žádné hodnocení
Brød uden form
1hod. 35min.