Glutenfrit briochebrød
TM6

Glutenfrit briochebrød

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Gæring

  • 180 g mælk
  • 10 g sukker
  • 25 g gær
  • 20 g boghvedemel

Dej

  • smør til smøring
  • 3 æg
  • 380 g glutenfrit mel
  • 60 g sukker
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk psyllium husk
  • glutenfrit mel

Bagning

  • 1 æg sammenpisket

Nutriční hodnoty
na 1 skive
Kalorie
251 kcal / 1050 kJ
Protein
4 g
Tuk
10 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše