Glutenfrit briochebrød

Glutenfrit briochebrød

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
12 skiver

Suroviny

Gæring
  • mælk
    180 g
  • sukker
    10 g
  • gær
    25 g
  • boghvedemel
    20 g
Dej
  • smør til smøring
  • æg
    3
  • glutenfrit mel
    380 g
  • sukker
    60 g
  • salt
    1 tsk
  • psyllium husk
    2 spsk
  • glutenfrit mel
Bagning
  • æg sammenpisket
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 skive

Protein 4 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše