Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Zucchini (Ø 3-5 cm), Enden abgeschnitten, nicht längs halbiert
- 100 g Parmesan, in Stücken (1-2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (4 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken (4 cm)
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 50 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 2 EL Speisestärke
- 4 EL Wasser
- 400 g Tomaten, geviertelt
- 100 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 4 Stängel Basilikum, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2747 kJ / 657 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1258 mg
Alternativní recepty
Frittata aus dem Eier-Pochierer
35 min
Gemüsechips
3 Std.
Zitronen-Parmesan-Hähnchen mit Zucchininudeln
30 min
Lauwarme Schokoladen-Küchlein aus dem Eier-Pochierer
50 min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Pizza auf Gemüsespiralen
45 min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Kartoffelsalat mit Kräutervinaigrette
45 min
Frühstücksei aus den Varoma® Förmchen
35 min
Pochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15 Min
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20min