Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 80 g Brot, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 500 g Rinderhackfleisch, zerzupft
- 1 Ei
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 100 g Tomatenmark
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 400 - 500 g Kartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 2 - 3 grüne Paprika, in Stücken (3-4 cm)
- 1 - 2 Tomaten, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2562 kJ / 612 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1287 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poğaça - türkische Teigtaschen
2h 40min
Himmlische Suppe (Cennet Çorbası)
40min
Türkische Pizza - Lahmacun
1u. 10min
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1h
Acuka
5 Min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1u. 30min
Lahmacun-Pizza
2u.
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Pastitsio
1u. 30min