Lemon meringue ice-cream cake

Lemon meringue ice-cream cake

4.9 19 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 13hod. 15min
12 slices

Suroviny

Lemon curd
  • caster sugar
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice
    240 g
  • unsalted butter cut into pieces
    160 g
  • eggs
    4
Ice-cream
  • caster sugar
    120 g
  • egg yolks
    3
  • pouring (whipping) cream
    750 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • sea salt
    1 pinch
Sponge base
  • unsalted butter to grease
  • caster sugar
    70 g
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1
  • self-raising flour
    70 g
Swiss meringue topping
  • caster sugar
    240 g
  • egg whites
    6
  • cream of tartar
    ¾ tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • sea salt
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 614.5 kcal / 2571.2 kJ
Protein 7.1 g
Tuk 37.2 g
Sacharidy 65.6 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 22.3 g
Sodík 172.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...