Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate ganache filling
- 200 g dark chocolate, broken into small pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Chocolate cake
- 120 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g plain flour, plus extra to dust
- 3 Beurre Bosc pears, ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs, separated
- 100 g sugar
- 120 g dark chocolate, broken into small pieces
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Poached pears
- 1000 g water
- 100 g white sugar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g whipped cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3872.5 kJ / 925.5 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 95.6 g
- Tuk
- 55.9 g
- Nasycený tuk
- 32.8 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 155.8 mg
Alternativní recepty
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Gluten free focaccia bread
1h
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1h
Cheesecakes in jars
4hod.
Edna's lemon curd teacake
40min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2 Std.
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
30 second cupcakes
25min
Milo® mousse
1h 5min
Better banana cake
45 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min