Kompatibilní verze
Rose di pane ai sapori mediterranei (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 400 g di acqua tiepida
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina senza glutine per pane + q.b.
- 2 cucchiaini di psillio
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di pomodori secchi sott'olio
- 2 cucchiai di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di mozzarella a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 926.3 kJ / 221.4 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 32.3 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 332.9 mg
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30min
Rustici alla scarola
10 Std.
Biscotti di vetro segnaposto
2u.
Pane al pomodoro
16 godz.
Taralli alle cipolle
3h 30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Bussolai di Burano
2u.
Ciambellone all'uva
1u.
Danubio salato
3h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min