Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova medie
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 200 g di ricotta fresca
- 1 pera, sbucciata e a cubetti (1x1 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 di gherigli di noci
- 100 g di speck a listarelle
- 5 - 6 foglie di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano Reggiano, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2204.7 kJ / 527 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 31.1 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 647.6 mg
Alternativní recepty
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 λεπτ.
Focaccine con crema di mele e crumble
2 Std.
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1ωρ. 50 λεπτ.
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Crespelle ai funghi
1h 30min