
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova medie
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 200 g di ricotta fresca
- 1 pera sbucciata e a cubetti (1x1 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 40 di gherigli di noci
- 100 g di speck a listarelle
- 5 - 6 foglie di salvia fresca le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano Reggiano a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 527 kcal / 2204.7 kJ
- Protein
- 20.9 g
- Tuk
- 31.1 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Sodík
- 647.6 mg
Alternativní recepty
Crepês asparagi e salsiccia
1hod. 50min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2hod.
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4hod.
Fichi freschi ripieni
20min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Budino alle pere con salsa al caramello
3hod. 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3hod. 50min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1hod. 10min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15min
Crespelle con radicchio e noci
2hod.