Gelatina di lamponi e limoni

Gelatina di lamponi e limoni

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
7 vasetti

Suroviny

  • 900 g di lamponi
  • 500 g di zucchero gelificante 2:1
  • 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
  • 120 g di succo di limone, spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Protein 1.9 g
Kalorie 1749.7 kJ / 418.2 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 9.8 g
Sacharidy 100.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...