Composta di pere e zafferano

Composta di pere e zafferano

Žádné hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 3hod. 30min.
4 vasetti

Suroviny

  • 200 g di acqua più un po’ per la pirofila
  • 1700 g di pere sbucciate, private del torsolo e tagliate a pezzetti (vedi consigli)
  • 4 - 8 di pistilli di zafferano a piacere
  • 80 - 120 g di zucchero a piacere
  • 120 - 140 g di succo di limone, spremuto fresco a piacere
  • 1 stecca di cannella tagliata a metà
  • 2 chiodi di garofano
  • ½ cucchiaino di timo secco (volitelně)
    ½ cucchiaino di rosmarino, secco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 vasetto

Sodík 8.3 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 1460.3 kJ / 349 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 13.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...