Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua più un po’ per la pirofila
- 1700 g di pere, sbucciate, private del torsolo e tagliate a pezzetti (vedi consigli)
- 4 - 8 di pistilli di zafferano a piacere
- 80 - 120 g di zucchero a piacere
- 120 - 140 g di succo di limone, spremuto fresco a piacere
- 1 stecca di cannella, tagliata a metà
- 2 chiodi di garofano
-
½
cucchiaino di timo secco (volitelně)
nebo ½ cucchiaino di rosmarino, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 8.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Žádné hodnocení
Risotto con carote e endivia belga
40min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Žádné hodnocení
Colorare le uova di rosso marrone
Žádné hodnocení
Cake al limone
1h 5min
Bowl di smoothie all'acai
10min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Žádné hodnocení
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3h 10min
Rotoli di tacchino al gorgonzola
1h
Crema Thermomix®
45min
Risotto al limone e spinaci
30min