Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di pesche, tagliate in quarti e private del nocciolo
- 90 g di banane, sbucciate, a pezzi
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1711.9 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 101.4 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Confettura di mele
4h
Confettura di albicocche
Žádné hodnocení
Confettura di more e pere
Žádné hodnocení
Confettura classica
55min
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Quiche di asparagi
1u.
Mousse di tonno
5min
Pane rustico
2h
Salsa alla senape
5min
Risotto salame e piselli
30 min
Pane a torciglione veloce
40min