Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 60 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- Olivenöl zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 400 g Ricotta, abgetropft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben
- 1 Prise Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 88 mg
Alternativní recepty
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 Std. 30 Min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 Std.
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 Std.
Cappuccino-Törtchen
1 Std. 5 Min
Himbeer-Törtchen
2hod. 40min
Birnentarte
2 Std.
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 godz. 30 min
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30 Min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Brioche mit Cremelikör
5h
Tannenbaum-Brioche
2 Std. 30 Min