Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 60 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 60 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- Olivenöl zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 400 g Ricotta, abgetropft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben
- 1 Prise Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 88 mg
Alternativní recepty
Torta della nonna
2 Std. 10 Min
Erdbeer-Scones
40min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 godz.
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Himbeer-Törtchen
2h 40min
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8u. 30min
Pflaumen-Zimt-Galette
1 godz. 20 min
Tannenbaum-Brioche
2 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6h 30min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45 min
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8 godz. 15 min
Schokoladen-Mandel-Tarte
45 min