Kompatibilní verze
Saint-Pierre en croûte de noisettes, crémeux de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La croûte de noisettes
- 120 g de noisettes
- du thym frais
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 80 g de beurre mou
- sel
- poivre moulu
- 4 filets de saint-pierre
La fondue de poireaux
- 60 g de beurre demi-sel
- 2 poireaux, émincés
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de légumes
La sauce au champagne
- 1 échalote
- 40 g de beurre
- 200 g de champagne
- 100 g de fumet de poisson
- 200 g de crème liquide entière
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4212 kJ / 1016 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 83 g
Alternativní recepty
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30 min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 Std. 15 Min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 Std. 15 Min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12 Std.
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Ravioli de courge aux noisettes
1 Std. 35 Min
Saumon et sauce aux petits pois
25 min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15 min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15 min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Bœuf épicé aux poires
50min