Kompatibilní verze
Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le jus de 3 oranges
- 1 pincée de cumin en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de graines de grenade, et un peu pour le dressage
- 400 g de minicarottes multicolores
- 20 noix de saint-jacques
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 30 g de beurre
- 400 g de yaourt égoutté, type labneh
- 1 piment vert frais, (type jalapeño) en fines tranches
- 6 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Salade de carottes et de pommes en spaghetti, feta et noix
15 Min
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40 Min
Langoustines au beurre d’agrumes, purée de butternut
52 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Smoothie jar
40 Min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1 godz. 5 min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15 Min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30 Min
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35min
Velouté de potimarron, croûtons à l’huile de truffe
5 Std. 15 Min