Zařízení & příslušenství
大闸蟹茭白咸肉汤
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
咸肉 切小块100 克
-
姜 切块10 克
-
大闸蟹 切块250 克
-
花雕酒50 克
-
毛豆仁80 克
-
水1000 克
-
盐 约0.5茶匙2 - 3 克
-
茭白 切滚刀块250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1176.6 mg
Protein
16.8 g
Kalorie
1379.3 kJ /
329.7 kcal
Tuk
25.9 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常秋味
5 recepty/-ů
Čína
Čína