大闸蟹茭白咸肉汤

大闸蟹茭白咸肉汤

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 咸肉 切小块
    100 克
  • 切块
    10 克
  • 大闸蟹 切块
    250 克
  • 花雕酒
    50 克
  • 毛豆仁
    80 克
  • 1000 克
  • 约0.5茶匙
    2 - 3 克
  • 茭白 切滚刀块
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1176.6 mg
Protein 16.8 g
Kalorie 1379.3 kJ / 329.7 kcal
Tuk 25.9 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...