Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 油
- 100 克 咸肉 ,切小块
- 10 克 姜 ,切块
- 250 克 大闸蟹 ,切块
- 50 克 花雕酒
- 80 克 毛豆仁
- 1000 克 水
- 2 - 3 克 盐 ,约0.5茶匙
- 250 克 茭白 ,切滚刀块
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1379.3 kJ / 329.7 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1176.6 mg