Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)

Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)

4.7 3 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 25 g d'olives noires dénoyautées
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 2 c. à café d'origan déshydraté
  • 35 g de jus de citron
  • ¼ de c. à café de sel et 3-4 pincées
  • 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (environ 150 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 200 g de poivron coupé en lanières
  • glaçons

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 734 mg
Protein 30 g
Kalorie 1522.5 kJ / 363.3 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 20.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...