Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre balsamique
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 35 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de sel et 3-4 pincées
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (environ 150 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- l'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 200 g de poivron, coupé en lanières
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522.5 kJ / 363.3 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 734 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dos de cabillaud sous-vide, écrasé de pommes de terre
1 godz. 50 min
Pintade farcie avec Betty
2h
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Veau sauce aux légumes, chips de pomme et de pomme de terre
5h 15min
Opérette de fruits de mer
1 godz. 40 min
Salade de fruits cuits sous-vide
40min
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1 Std. 5 Min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1 godz. 50 min
Légumes vapeur, vinaigrette à la grenade
45 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min