Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Zwiebeln, geschält
- 20 g Olivenöl
- 200 g Paprika, rot, in Stücken (2 cm)
- 800 g Wasser
- 2 Knoblauchzehen, geschält
- 2 gehäufte Teelöffel Thymian, frisch oder getrocknet, Blättchen abgezupft
- 1 gehäufte Teelöffel Oregano, frisch oder getrocknet, Blättchen abgezupft
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hartweizennudeln, getrocknet (Penne Rigate)
- 1 Dose stückige Paradeiser, aus der Dose (ca. 400 g)
- 150 g Fetakäse, in Stücken
- Basilikumblätter, frisch, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 671 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 115 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 18 g
- Sodík
- 2117 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cashew-Brokkoli Pasta
45 min
Jägersauce mit Knödel
50 min
Reisfleisch One-Pot
45 min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1h 10 min
Menü: Gnocchi italienische Art, Topfen-Honig-Pudding mit Ribiselspiegel
45 min
Reis mit Kürbisletscho
40 min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min