Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 350 - 400 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel
- 180 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 4 TL Salz
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 600 g Champignons, frisch, in Scheiben (5-7 mm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Wasser
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 TL Essig
- 1 TL Maisstärke mit 2 EL Wasser verrührt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2328 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2000 mg
Alternativní recepty
Nutella-Schnitte
2 godz.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
One Pot Feta Pasta
35 Min