Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 350 - 400 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel
- 180 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 4 TL Salz
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 600 g Champignons, frisch, in Scheiben (5-7 mm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Wasser
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 TL Essig
- 1 TL Maisstärke mit 2 EL Wasser verrührt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2328 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2000 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsegröstel mit Bohnen
40min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Champignonsauce
30 Min
One Pot Feta Pasta
35 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min
Reis mit Kürbisletscho
40min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min