Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 350 - 400 g Zwiebeln, halbiert
- 110 g Butter, in Stücken
- 260 g Milch
- 150 g Semmelbrösel
- 180 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 4 TL Salz
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Karotten, in Stücken
- 50 g Tomatenmark
- 600 g Champignons, frisch, in Scheiben (5-7 mm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Wasser
- 200 - 250 g Schlagobers
- 2 TL Essig
- 1 TL Maisstärke mit 2 EL Wasser verrührt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2328 kJ / 556 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2000 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1j
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1j
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 menit
Reis mit Kürbisletscho
40 min
Champignonsauce
30 min
Fleischlose Fleischlaibchen
35 Min
One Pot Feta Pasta
35 Min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 Std. 45 Min