Gnocchi in Tomaten-Mascarpone-Sauce

4.6 92 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
    30 g
  • Basilikum, frisch abgezupft
    15 g
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Wasser
    70 g
  • Salz nach Geschmack
    1 ½ - 2 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Gnocchi (Fertigprodukt)
    800 g
  • Sonnenblumenöl
    3 EL
  • Mascarpone
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 2123 mg
Protein 20 g
Kalorie 4037 kJ / 964 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 15.8 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 101 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...