Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 godz.
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Choux vanillés
1h 20min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3 Std.
Paille à la confiture
1h 30min
Kouign-amann
4h
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Meringue italienne
30min
Cannelés
13 Std. 45 Min