Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Sablés bretons
50min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Pâtes fraîches
1 Std.
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
Speculoos maison
4h 30min
Glace au sarrasin
12 Std.
Le merveilleux
3h 40min
Gâteau nantais
1 Std.
Welsh rarebit
30 min
Palets bretons
2 Std.