Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Barres choco-coco
1 Std.
Truffes chocolat-noisette
12 Std.
Petits chocolats
3 godz. 20 min
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Biscuits aquarium
1h 45 min.
Guimauves à la fraise
3h 35min
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
24h 30 min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Le saucisson au chocolat
6 Std. 15 Min
Pain d'épices
3 Std.
Meringue classique
3 Std. 25 Min