Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pretzels
1h 15min
Cigarettes croquantes à l'amande
1h 30 min
Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches
1h 30 min
Truffes chocolat-noisette
12h
Bûche sorbet aux trois parfums
1u. 20min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2h 25min
Boules de Noël, chocolat blanc et banane
4h
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Sablés viennois au chocolat
50min
Sablés choco-coco
45 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h