Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'abricots séchés, dénoyautés, coupés en deux
- 20 g de gingembre, frais, épluché, coupé en fines lamelles
- 5 - 6 gousses d'ail, coupées en deux, selon les goûts
- 300 g de vinaigre de cidre
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 150 g de sucre
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de thym, séché
- 1 c. à soupe de canneberges déshydratées
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café cannelle, moulue
- 750 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), épluchée, épépinée (voir conseil)
- Nutriční hodnoty
- na 8 bocaux
- Kalorie
- 4831 kJ / 1157 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 243 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Mayonnaise à l'ail
10min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Frittata de brocoli
1 godz. 10 min
Biscuits au café
12 Std.
Mini pizzas «Tricolores »
Žádné hodnocení
Liqueur de café
40min
Focaccia croustillante
2h 10min
Gâteau marbré (végan)
1 Std. 20 Min
Minestrone aux pois chiches
40min
Focaccia aux tomates
40min