Conchiglie à l'ail et aux olives

Conchiglie à l'ail et aux olives

4.2 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 4 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de beurre en dés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées
  • eau pour la cuisson des pâtes
  • 120 g de chapelure d'anchois maison (voir "Conseil(s)")
  • 320 g de pâtes sèches type conchiglie
  • ½ c. à café de vinaigre de vin blanc
  • du sel
  • 1 zeste de citron jaune finement râpé
  • poivre moulu pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 810.1 mg
Protein 15.2 g
Kalorie 2550.1 kJ / 609.5 kcal
Tuk 23.7 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 84.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...