Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 170 g d'eau
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 45 g d'huile neutre
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 œuf
- 2 c. à café de sel
- 500 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 316 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain semoule
2 Std.
Sfenj - Donuts
2h 45min
Boreks au fromage
35min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2hod. 30min
Pains batbout marocains
1h
Crêpes aux mille trous
1 godz. 10 min
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
7 Std.
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Pastilla de poison et de fruits de mer
1h 30min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h