Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 370 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile, pour la friture
- sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 576.8 kJ / 137.9 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 234.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain semoule
2 Std.
Berkoukes
50min
Petits pains à la semoule
1h 50min
Chorba freekeh
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Boulgour oriental
15 Min
Fekkas (biscuits croquants)
45 Min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Lentilles (Chorba 3dess)
1h 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min