Pains batbout marocains

Pains batbout marocains

4.3 412 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
15 portions

Suroviny

  • 320 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine T55
  • 250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
  • 5 g de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 2 g
Kalorie 333 kJ / 79 kcal
Tuk 0 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...