
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 250 g de farine T55
- 250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
- 5 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 79 kcal / 333 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Gozleme
1hod. 40min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2hod. 10min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1hod. 25min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1hod. 25min
Batbout au fromage
30min
Pains de semoule Matlouh
2hod. 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2hod.
Chorba tunisienne
45min
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1hod. 10min
Harira
7hod.