Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
nebo 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 105.5 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 238.8 mg
Alternativní recepty
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Harira
7h
Pains batbout marocains
1 Std.
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Lentilles à la marocaine
50min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Soupe harira
40 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Jus d'avocat aux dattes
5 min
Msemen
40 Min