Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
nebo 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 105.5 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 238.8 mg
Alternativní recepty
Lentilles à la marocaine
50min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Harira
7h
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Mhalbi (crème de lait aux amandes)
15min
Soupe harira
40min
Msemen
40min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min