Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 285 g d'eau minérale
- 6 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 125 g de semoule de blé dur fine, et 2 c. à soupe
- 3 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2949 kJ / 697 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
Batbout au fromage
30 min
Chorba tunisienne
45min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Harira
7 godz.
Pains batbout marocains
1u.
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Crêpes mille trous
1h 10 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Msemen
40min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min