娃娃菜焖油豆腐

娃娃菜焖油豆腐

4.7 27 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
3 人份

Suroviny

  • 25 克
  • 娃娃菜 切条
    400 克
  • 油豆腐 一切二
    100 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 生抽
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1079.4 mg
Protein 12.7 g
Kalorie 1143 kJ / 27.4 kcal
Tuk 21.7 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...