Zařízení & příslušenství
娃娃菜焖油豆腐
Příprava 10min.
Celkový 15min.
3 人份
Suroviny
-
油25 克
-
娃娃菜 切条400 克
-
油豆腐 一切二100 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
生抽15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1079.4 mg
Protein
12.7 g
Kalorie
1143 kJ /
27.4 kcal
Tuk
21.7 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一日三餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína