Zařízení & příslušenství
火腿筒骨汤
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
猪骨 猪筒骨切块600 克
-
水1200 克
-
油20 克
-
金华火腿 切片60 克
-
姜 切片10 克
-
热水1200 克
-
花雕酒40 克
-
盐 根据个人口味调整5 克
-
百叶 切丝150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2130.1 mg
Protein
39.7 g
Kalorie
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Tuk
22.7 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
6.3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季日常料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína