火腿筒骨汤

火腿筒骨汤

3.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 猪骨 猪筒骨切块
    600 克
  • 1200 克
  • 20 克
  • 金华火腿 切片
    60 克
  • 切片
    10 克
  • 热水
    1200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 根据个人口味调整
    5 克
  • 百叶 切丝
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 2130.1 mg
Protein 39.7 g
Kalorie 1565.5 kJ / 374.2 kcal
Tuk 22.7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...