Zařízení & příslušenství
翡翠蝦仁
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
蝦仁 開背,擦乾水份350 克
-
油40 克
-
蒜頭 切片2 粒
-
小黃瓜 切小丁150 克
-
紹興酒10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
787 mg
Protein
12.3 g
Kalorie
692.7 kJ /
165.6 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
4.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣高溫食譜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan