涼拌青木瓜

涼拌青木瓜

4.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 55min.
300 克

Suroviny

  • 青木瓜 去皮,切絲
    250 克
  • 李型番茄 對半切
    6 顆
  • 四季豆 (volitelně) 切斜薄片
    3 枝
  • 椰糖
    2 茶匙
  • 羅望子汁
    1 大匙
  • 30 克
  • 辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露 依個人口味調整
    1 - 1 ½ 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 300 克

Protein 4.151 g
Kalorie 580 kJ / 138 kcal
Tuk 2.061 g
Vláknina 4.714 g
Sacharidy 27.801 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...