楓糖醬烤煙燻豬肋排

楓糖醬烤煙燻豬肋排

5.0 7 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
6 人份

Suroviny

  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    250 克
  • 黑糖
    30 克
  • 豬肋排 去筋膜
    6 支
  • 乾燥月桂葉
    6 片
  • 蘋果醋
    165 克
  • 肉桂棒
    3 支
  • 1000 克
  • 楓糖漿
    75 克
  • 烏斯特調味醬
    75 克
  • 煙燻甜紅椒粉
    1 大匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    1 大匙
  • 威士忌酒
    150 克
  • 第戎芥末醬
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 22.7 g
Kalorie 1630 kJ / 390 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 23.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...