Zařízení & příslušenství
甘香蝦
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
油40 克
-
生明蝦 帶頭帶殼,去除腸泥,(詳見要訣)250 克
-
蒜頭1 粒
-
紅蔥頭30 克
-
薑 切片15 克
-
朝天椒1 根
-
蝦米 泡水泡軟10 克
-
新鮮檸檬香茅 (volitelně) 只取白色部分,拍扁1 支
-
咖哩粉1 大匙
-
新鮮咖哩葉1 支
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
395 mg
Protein
18 g
Kalorie
962 kJ /
230 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣高溫食譜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan