Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
薑黃飯
- 1150 克 水
- 2 茶匙 薑黃粉
- 1 茶匙 咖哩粉
- 1 塊 高湯塊 (大骨高湯或雞高湯)
- 200 克 白米, 洗淨、瀝乾水份
酸辣鳳梨豬
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 30 克 蒜頭
- 100 克 紅蘿蔔, 切塊
- 25 克 油
- 300 克 豬絞肉
- 30 克 檸檬汁
- 10 克 魚露
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 醬油
- 10 克 糖
- 50 克 小蕃茄, 一開四
- 100 克 新鮮鳳梨, 去皮、去芯,切小丁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 4.7 g