豆腐蒸魚片

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 豆腐 切片,約 1 盒
    300 克
  • 帶皮鱸魚片 切片
    150 克
  • 斜切片,蔥白和蔥綠分開
    1 支
  • 500 克
  • 龜甲萬丸大豆本釀醬油
    15 - 20 克
  • 15 - 20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 365.2 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 716.2 kJ / 171.2 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 2.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...