Zařízení & příslušenství
豆腐蒸魚片
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
豆腐 切片,約 1 盒300 克
-
帶皮鱸魚片 切片150 克
-
蔥 斜切片,蔥白和蔥綠分開1 支
-
水500 克
-
龜甲萬丸大豆本釀醬油15 - 20 克
-
油15 - 20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
365.2 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
716.2 kJ /
171.2 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
2.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品 X 龜甲萬
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan