Zařízení & příslušenství
海南雞飯和蒸蛋
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
前置準備
-
去骨雞腿排 約 450 克2 個
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒15 克
-
泰國香米250 克
蔥醬
-
薑5 克
-
油25 克
-
青蔥 切蔥花50 克
-
鹽½ 茶匙
海南雞飯
-
紅蔥頭45 克
-
薑10 克
-
青蔥 切蔥花30 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
鹽¼ 茶匙
蒸蛋
-
蛋2 顆
-
水 或高湯200 克
-
鹽½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
蒸煮
-
水1300 克
辣椒醬
-
新鮮紅辣椒 去籽,切小段30 克
-
醬油膏印尼甜醬油
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1301.6 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
2095.2 kJ /
500.8 kcal
Tuk
20.6 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
56.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
通向世界的窗口
30 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan