Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 豬肉片
- 1 茶匙 味醂
- 1 茶匙 米酒
-
1
茶匙 韓國麻油
nebo 1 茶匙 白芝麻油 - 1 大匙 醬油
- ½ 茶匙 韓國辣椒粉
- 160 克 米
- 1150 克 水
- 150 克 韓式泡菜 (切塊,約3公分)
- 5 克 蒜頭
- 65 克 洋蔥 (切塊,約 4公分)
- 5 克 韓國麻油
- 1 ½ 茶匙 韓國麻油
- 2 顆 蛋
- 少許 青蔥 ,切成蔥花
- 少許 熟白芝麻
- 少許 海苔
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1520.7 kJ / 363.8 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 43.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 394.8 mg