鍋巴泡菜炒飯

鍋巴泡菜炒飯

4.5 4 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 豬肉片
    200 克
  • 味醂
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    1 茶匙
    1 茶匙 白芝麻油
  • 醬油
    1 大匙
  • 韓國辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 160 克
  • 1150 克
  • 韓式泡菜 (切塊,約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 (切塊,約 4公分)
    65 克
  • 韓國麻油
    5 克
  • 韓國麻油
    1 ½ 茶匙
  • 2 顆
  • 青蔥 切成蔥花
    少許
  • 熟白芝麻
    少許
  • 海苔
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 394.8 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 1520.7 kJ / 363.8 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 43.5 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...