Zařízení & příslušenství
On-line 03 - Víceúrovňové vaření, výhody spolupráce
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů mléka
-
20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
-
1 čajová lžička cukru
-
320 gramů polohrubé mouky
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce
-
½ rohlíku natrhaného na kousky
-
300 gramů mrkve na čtvrtky
-
140 gramů kořenové petržele na čtvrtky
-
140 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
-
80 gramů cibule napůl
-
80 gramů másla
-
400 gramů vody
-
1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
4 kuličky nového koření
-
20 kuliček černého pepře
-
500 - 800 gramů kuřecích prsou rozkrojených podélně na plátky
-
2 lístky bobkového listu sušeného
-
250 gramů zakysané smetany
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
11536.2 mg
Protein
287.4 g
Kalorie
31188.1 kJ /
7454.1 kcal
Tuk
302 g
Vláknina
79.2 g
Nasycený tuk
135 g
Sacharidy
917 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
On-line DEMO ukázka
3 Recipes
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
On-line 02 - Vaříme, pečeme, funkce TM
2hod. 30min.
On-line 01 - Vítejte na ukázce
2hod. 30min.
Chléb s černým pivem bez kynutí
1hod. 10min.
Skořicovo-vanilkový cukr
5min.
Petrželový nápoj
5min.
Mrkvové muffiny s ořechovým crumblem
40min.
Vánoční mandle (pro TM7)
20min.
Krémové špagety s kuřecím masem a brokolicí
30min.
Domácí salko ze sušeného mléka
35min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.
Dip s datlemi a kari
5min.