On-line 03 - Víceúrovňové vaření, výhody spolupráce
TM6

On-line 03 - Víceúrovňové vaření, výhody spolupráce

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 150 gramů mléka
  • 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
  • 1 čajová lžička cukru
  • 320 gramů polohrubé mouky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 vejce
  • ½ rohlíku natrhaného na kousky
  • 300 gramů mrkve na čtvrtky
  • 140 gramů kořenové petržele na čtvrtky
  • 140 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
  • 80 gramů cibule napůl
  • 80 gramů másla
  • 400 gramů vody
  • 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 4 kuličky nového koření
  • 20 kuliček černého pepře
  • 500 - 800 gramů kuřecích prsou rozkrojených podélně na plátky
  • 2 lístky bobkového listu sušeného
  • 250 gramů zakysané smetany

Nutriční hodnoty
na 4 porce
Kalorie
7454.1 kcal / 31188.1 kJ
Protein
287.4 g
Tuk
302 g
Sacharidy
917 g
Vláknina
79.2 g
Nasycený tuk
135 g
Sodík
11536.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty