
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů mléka
- 20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
- 1 čajová lžička cukru
- 320 gramů polohrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 1 vejce
- ½ rohlíku natrhaného na kousky
- 300 gramů mrkve na čtvrtky
- 140 gramů kořenové petržele na čtvrtky
- 140 gramů celeru, bulvy na čtvrtky
- 80 gramů cibule napůl
- 80 gramů másla
- 400 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 4 kuličky nového koření
- 20 kuliček černého pepře
- 500 - 800 gramů kuřecích prsou rozkrojených podélně na plátky
- 2 lístky bobkového listu sušeného
- 250 gramů zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7454.1 kcal / 31188.1 kJ
- Protein
- 287.4 g
- Tuk
- 302 g
- Sacharidy
- 917 g
- Vláknina
- 79.2 g
- Nasycený tuk
- 135 g
- Sodík
- 11536.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
On-line 02 - Vaříme, pečeme, funkce TM
2hod. 30min
On-line 01 - Vítejte na ukázce
2hod. 30min
Restované jablko (200 gramů)
15min
Restovaná jablka (400 gramů)
15min
Restovaný ananas (200 gramů)
15min
Skořicovo-vanilkový cukr
5min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min
Tvarohový koláč s cukrovou rosou
1hod. 30min
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min
Brokolicový salát
10min
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min
Nepečený cheesecake s bílou čokoládou
8hod. 20min