
Zařízení & příslušenství
On-line 03 - Víceúrovňové vaření, výhody spolupráce
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min
4 porce
Suroviny
-
mléka150 gramů
-
čerstvého droždí (½ kostky)20 gramů
-
cukru1 čajová lžička
-
polohrubé mouky320 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
vejce1
-
rohlíku natrhaného na kousky½
-
mrkve na čtvrtky300 gramů
-
kořenové petržele na čtvrtky140 gramů
-
celeru, bulvy na čtvrtky140 gramů
-
cibule napůl80 gramů
-
másla80 gramů
-
vody400 gramů
-
kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
kuličky nového koření4
-
kuliček černého pepře20
-
kuřecích prsou rozkrojených podélně na plátky500 - 800 gramů
-
bobkového listu sušeného2 lístky
-
zakysané smetany250 gramů
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
7454.1 kcal /
31188.1 kJ
Protein
287.4 g
Tuk
302 g
Sacharidy
917 g
Vláknina
79.2 g
Nasycený tuk
135 g
Sodík
11536.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

On-line DEMO ukázka
3 recept
Česká republika
Česká republika