Zařízení & příslušenství
Celerové ragú s mandlemi
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů celeru oloupaného, na malé kostky (cca 1,5 cm)
-
75 gramů loupaných mandlí
-
70 gramů mandlových lupínků
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1601 kJ /
381 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
20 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Přílohy
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26hod.
Veganský parmazán
15min.
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Jáhlová polévka se zeleninou
35min.
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min.
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1hod.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Cuketový bowl s tofu
40min.
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1hod.
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1hod. 10min.