Zařízení & příslušenství
Celerové ragú s mandlemi
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů celeru oloupaného, na malé kostky (cca 1,5 cm)
-
75 gramů loupaných mandlí
-
70 gramů mandlových lupínků
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1601 kJ /
381 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Přílohy
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1hod. 10min.
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5hod. 35min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Gratinovaná dýně s mrkví
50min.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min.
Jáhlové kuličky z tělocvikářovy bedničky
55min.
Máslo z vlašských ořechů
25min.
Gratinované cukety a rajčata
1hod.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Polévka z červené řepy
40min.