Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů celeru, oloupaného, na malé kostky (cca 1,5 cm)
- 75 gramů loupaných mandlí
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 70 gramů mandlových lupínků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1601 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1 Std.
Paprika a pórek s balzamikem
30min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Energetické semínkové krekry
1 Std.
Jáhlová mouka
5min
Kroupy se žampióny
55min
Placičky ze zelené čočky
1 Std. 15 Min
Krůtí závitky po indicku
1h 10min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min