Celerové ragú s mandlemi
TM5 TM6

Celerové ragú s mandlemi

3.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů olivového oleje
  • 500 gramů celeru, oloupaného, na malé kostky (cca 1,5 cm)
  • 75 gramů loupaných mandlí
  • 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 70 gramů mandlových lupínků

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1601 kJ / 381 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
20 g
Tuk
32 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty