Zařízení & příslušenství
Celerové ragú s mandlemi
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů celeru oloupaného, na malé kostky (cca 1,5 cm)
-
75 gramů loupaných mandlí
-
70 gramů mandlových lupínků
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1601 kJ /
381 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Přílohy
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Podzimní celerový salát
15min.
Čočkové biftečky s mrkví
50min.
Pomazánka z lilku
45min.
Zapečená vařená zelenina se sýrovou omáčkou
40min.
Majonéza z červené čočky
11hod. 15min.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min.
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
1hod.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Čočková sekaná
6hod. 20min.