Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů cukru krupice
- 350 gramů jahod, mražených
-
1
bílek
nebo 100 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 31188.1 kJ / 7454.1 kcal
- Protein
- 287.4 g
- Sacharidy
- 917 g
- Tuk
- 302 g
- Nasycený tuk
- 135 g
- Vláknina
- 79.2 g
- Sodík
- 11536.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Keftedes (řecké masové karbanátky)
2 Std. 30 Min
On-line 03 - Víceúrovňové vaření, výhody spolupráce
2 Std. 30 Min
On-line 02 - Vaříme, pečeme, funkce TM
2 Std. 30 Min
Včelí úlky s pekanovými ořechy
50 Min
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15 Min
Univerzální chléb se senzorem
45 Min
Jablečný koláč s Multifunkčním kráječem Thermomix®
1 Std.
Mrkvovo-rukolový dip
40 Min
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45 Min
Vaječný likér z domácího salka
2 godz. 20 min
Tvarohový zebra koláč
1h 15min
Dip s datlemi a kari
5 Min