Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr Bearbeiten
- 20 g Hefe
- 200 g Wasser
- 10 g Zucker
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Besprenkeln
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Pinienkerne
- 250 g Ziegenfrischkäse, zerbröckelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 50 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2728 kJ / 651 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1 godz. 20 min
Bulgur-Auflauf
1 godz. 20 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 min
Pull Apart Bread
2h 50min
Parmesan-Tarte mit frischem Gemüse
1 godz. 30 min
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
3h
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1h 15min