Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr Bearbeiten
- 20 g Hefe
- 200 g Wasser
- 10 g Zucker
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Besprenkeln
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Pinienkerne
- 250 g Ziegenfrischkäse, zerbröckelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 50 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2728 kJ / 651 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2 Std.
Reissalat mit Mango-Curry-Dressing
1 Std.
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3 Std.
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min